Anna Logor Silky Protein Cream Анна Логор Живильний крем з протеінами шовку
Поживний крем із протеїнами шовку Silky Protein Cream. Насичує шкіру вологою, відновлює еластичність та пружність, запобігає ранній появі зморшок і тонких ліній, допомагає у відновленні тканин завдяки дії комплексу активних протеїнів та зволожувачів.
- Бренд:
- Модель:Anna Logor Silky Protein Cream
- Артикул:424
- 0
- Країна виробник:США-Україна
- Об'єм, мл:флакон з дозатором 50мл банка 250 мл
Поживний крем із протеїнами шовку Silky Protein Cream насичує шкіру вологою, відновлює еластичність та пружність, запобігає ранній появі зморшок та зморшок, допомагає у відновленні тканин, завдяки дії комплексу активних протеїнів та зволожувачів. Відновлює цілісність шкіри шляхом регулярного оновлення рогового шару, стимулює синтез еластину в поверхневих шарах, що забезпечують гнучкість та рівновагу шкіри. Моделює контур обличчя, нейтралізуючи «гравітаційний птоз» – зміна овалу обличчя через провисання м'яких тканин.
Активні інгредієнти:
- Дипептид-1 стимулює утворення колагену та підвищує пружність шкіри;
- Протеїни шовку та сої – створюють на поверхні епідермісу найтоншу плівку, що утримує вологу. Живлять і відновлюють, а так само надають їй пружність. Вони допомагають загоєнню ран, рубців, розгладжують зморшки.
- Зволожуючий комплекс ПатчH2O™ забезпечує пролонговану гідратацію шкіри, ефект від якої триває щонайменше протягом 48 годин після застосування.
- Молочна кислота, Олія Ши, Олія жожоба
- ДМАЄ – сприяє зміцненню структурного балансу шкіри та покращенню контуру обличчя.
- Вітаміни: А, C, Е, В5.
- Екстракти: хмелю, лимона, хвої, розмарину, хвоща
Дипептид-1, Протеїни шовку та сої, Зволожуючий комплекс ПатчH2O™, Сквалан, ДМАЕ, Молочна кислота, Олія Ши, Олія жожоба. Вітаміни: А, С, Е, В5. Екстракти: хмелю, лимона, хвої, розмарину, хвоща
Невелику кількість крему нанести на попередньо очищену шкіру обличчя круговими масажними рухами. Застосовувати 1 раз на день, увечері. Попередньо рекомендується використовувати Vital Firming, Ultra Silk чи Vitamin C сироватку.
Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду